1 3 2 6 Systeem

Het 1-3-2-6 Systeem voor roulette is vergelijkbaar met het Paroli Systeem. Dit systeem is ontwikkeld om winstgevend roulette te spelen. De naam is afgeleid van de vier inzetten die worden geplaatst door de speler. Bij de eerste inzet plaats je 1 eenheid, de tweede 3 eenheden, de derde 2 eenheden en de vierde 6 eenheden.

Uitleg 1 3 2 6 tactiek voor roulette

Deze tactiek werkt alleen bij enkelvoudige inzetten als Rood/Zwart, Oneven/Even en Laag/Hoog. Je zal vooraf moeten bepalen hoeveel 1 eenheid waard is en daar nooit van afwijken.

Laten we ervan uitgaan dat 1 eenheid 5 is. De eerste inzet zal dan 5 zijn. Als er bij de eerste inzet gewonnen wordt heb je al 10 op tafel liggen, dit betekend dat je nog maar 5 moet toevoegen om de tweede inzet te plaatsen (3 eenheden = 15). Als de tweede inzet gewonnen wordt heb je 20 op tafel liggen, haal 20 van de inzet af om 2 eenheden over te houden. Als de derde inzet gewonnen wordt voeg je 10 toe om een inzet van 30 te bereiken, namelijk 6 eenheden. Na deze vier inzetten begin je weer opnieuw met 1 eenheid.

Wanneer je bij de 1-3-2-6 Strategie een inzet verliest begin je direct weer overnieuw met 1 eenheid. Bij dit inzetsysteem loop je alleen het risico om twee eenheden te verliezen bij iedere inzet. Als je de eerste inzet verliest verlies je simpelweg maar 1 eenheid. Wanneer er bij de tweede inzet verloren wordt verlies je 3 eenheden, haal hier het gewonnen bedrag van de vorige inzet af en je komt uit op 2 eenheden. Als je verliest bij de derde inzet heb je nog altijd 2 eenheden winst. Verlies je bij de laatste en vierde inzet dan sta je weer gelijk. Bij de eerste drie inzetten win je namelijk in totaal 6 eenheden.

Bij dit roulette systeem heb je over het algemeen kans op het winnen van 12 eenheden terwijl je slechts 2 eenheden maximaal riskeert per inzet. Dit betekend dat je zes keer kan verliezen in het slechtste geval. Bij het 1-3-2-6 Systeem heb je alleen maar een paar goede voorspellingen op rij nodig om winstgevend online roulette te spelen.